Complimentary Shipping & Samples Limited to €50

Blije gezichten bij lancering Bio-Peeling Earth & Floret


 

Blije gezichten bij lancering Bio-Peeling Earth & Floret

NEODERMA maakt indruk op beauty professionals met nieuwe Queen of Peelings

Het indrukwekkende Fort in Naarden, waar het NEODERMA Experience Center is gevestigd, was eind januari een toepasselijk decor voor de lancering van de twee nieuwste innovaties van de fabrikant. De waarde van statig erfgoed sluit immers goed aan bij het op de markt brengen van de nieuwe Bio-peeling, na de eerste lancering 28 jaar geleden.

Andreas Loizou, CEO van NEODERMA, benadrukte hoe waardevol hij het vindt dat de Nederlandse schoonheidsspecialisten al vanaf het begin met enthousiasme werken met de Bio-Peeling en de andere producten van het premium cosmeticamerk. Hij gaf een kort interview bij de ochtend- en de middagsessie voor bestaande en nieuwe klanten, waarin hij aangaf hoe blij hij is met de locatie in Naarden als Experience Center voor Europa.

De schoonheidsspecialisten kregen van Mastertrainer Ci Ozdemir de technische achtergrond van de nieuwe Bio-Peeling Earth & Bio-Peeling Floret. Beautyjournalist & Marketingexpert Cathelijne Cras informeerde de aanwezigen over de indrukwekkende marketingmaterialen en -aanpak van de fabrikant bij de lancering. Door middel van microlichtfotografie zijn de natuurlijke ingrediënten van de nieuwe ‘Queen of Peeling’ op artistieke wijze in beeld gebracht. Een bijzonder mooi aanwinst in een beautysalon vanwege de esthetiek én de aanleiding voor een gesprek met de klant. Hierin kun je vanuit je eigen expertise precies laten zien hoeveel jij van de werkstoffen en de huid weet.

In het Experience Center stonden de aanwezige huidprofessionals daarna met hun neus bovenop de behandelstoel om te kijken hoe de nieuwe Bio-peeling in het speciale NEODERMA Cabin Concept wordt aangebracht door de Mastertrainer. Met de nieuwe Bio-Peelings Earth en Floret is er meer ruimte om een volledig op de huid en huidwens van de klant afgestemde behandeling te maken. De vele informatie over de ingrediënten, het protocol en natuurlijk het bestuderen van de prachtig doorbloedde huid na de peeling maakten het tot een zeer interessante middag. Dat bleek ook uit de vele inschrijvingen voor de Masterclasses die vanaf maart gegeven worden in Naarden.

Ook interesse in het werken met de Nummer 1 Peeling? Neem dan contact  op met het NEODERMA-team voor meer informatie en data: europe@neoderma.com / +31 20 225 1202.

 

Older Post Newer Post