Complimentary Shipping & Samples Limited to €50

NEODERMA Amsterdam staat als een fort


 

NEODERMA Amsterdam staat als een fort!

Krachtig erfenis als decor voor het Experience Center

Wanneer je bij het Experience Center van NEODERMA Amsterdam aankomt, val je als vanzelf even stil door de bijzondere omgeving. De indrukwekkende historie van het bastion en de groene natuur die de vestingwal letterlijk omvat… Het draagt allemaal bij aan een waardevol moment van rust. In het fort vind je vervolgens een indrukwekkende combinatie van die rust, de waarde van erfgoed en hoogwaardige kennis en kunde.

Erfgoed van waarde

NEODERMA heeft als premium cosmeticamerk een krachtige naam en krachtige producten. Toen de fabrikant twee jaar geleden besloot om in Nederland haar nieuwe Experience Center te vestigen, koos het dan ook voor een krachtige locatie: Vesting Naarden. In de monumentale Vestingswal die ooit toebehoorde aan de Hollandse Waterlinie, worden de historische waarden uit het verleden gecombineerd met de eigentijdse strakke huisstijl van het merk. In de historische ondergrondse gewelven kun je nu het Cabin Concept en Spa Concept beleven in stijlvol zwart en wit.

Naarden is de best bewaarde vestingstad van Nederland en zelfs uniek in Europa door een stervorm met dubbele wallen en grachten om de grenzen van Holland te bewaken. Het waardevolle erfgoed van de vestingwerken zijn een passend decor voor het premium cosmeticamerk. NEODERMA Amsterdam hecht zelf eveneens grote waarde aan kennis en kunde uit het verleden voor de duurzame productlijnen. Veel producten die bij de oprichting in 1992 zijn gelanceerd, zijn nog altijd populair bij vakspecialisten en de consument. De fabrikant staat erom bekend niet mee te gaan met trends, maar juist de tijd te nemen voor productontwikkeling, verbeteringen vanuit wetenschappelijke kennis en toekomstgericht innovaties voort te brengen.

Toekomstgerichte innovaties

De onlangs gelanceerde nieuwe Bio-Peeling Earth & Floret zijn daar het perfecte voorbeeld van. Net als de geliefde bestseller Blue Blood. Nog altijd houdt NEODERMA vast aan de waarden die zij 28 jaar geleden al hoog in het vaandel hadden staan: natuurlijke en plantaardige ingrediënten en werkstoffen kunnen prachtige huidverbeterende resultaten opleveren. Ze introduceerden met #CleanBeauty and #VeganBeauty een solide statement van hun visie. Inmiddels is de rest van de beautybranche én de consument daar eveneens van overtuigd, maar NEODERMA is haar tijd graag vooruit. Dat is waarom de innovatieve vestingwerken zo’n toepasselijk decor zijn voor het Europese merk. Met een vooruitziende blik een technisch goed onderbouwde innovatie ontwikkelen van gedegen kwaliteit die de grillen der tijd kan doorstaan.

De prachtige locatie in Naarden heeft naast de trainingsruimte voor behandelingen een mooie theorieruimte voor het geven van presentaties, trainingen en seminars. Het bastion in Naarden is voor heel Europa het Experience Center. Distributeurs, trainers en schoonheidsspecialisten uit diverse landen, dompelen zich in de historische gewelven onder in de wereld van hoogwaardige beautykennis, premium oplossingen voor huidproblemen, praktijkgerichte verkooptechnieken en toepasbare marketingkennis. Waar de Hollandse grenzen voorheen werden bewaakt in de vesting, is het nu een eigentijds middelpunt van de internationale beautymarkt. NEODERMA Amsterdam staat als een fort!

 

Tijd om kennis te maken?

Ben je nog niet wezen kijken bij het NEODERMA Amsterdam Experience Center? Kom dan naar één van de kennismakings- of trainingsdagen. Registreer je zonder verplichtingen bij de Neo Club en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van het premium beautymerk.

#CleanBeauty en #VeganBeauty spreken op deze locatie direct tot de verbeelding

Author: Cathelijne Cras.

Registreer je makkelijk online: https://neo.club/register

 

Older Post Newer Post