Complimentary Shipping & Samples Limited to €50

Online Masterclass nieuwe Bio-peelings groot succes


 

Online Masterclass nieuwe Bio-peelings groot succes

NEODERMA is als wereldwijde leverancier van premium huidverbeterende cosmetica goed uitgerust voor de heftige omstandigheden waar de wereld in verkeerd. Vanuit het Flagship Experience Center in Naarden vond gisteren de eerste online Masterclass plaats om schoonheidsspecialisten alle ins en outs te vertellen over de nieuwe Bio-Peelings Earth & Floret. Een prachtig en inspirerend voorbeeld van hoe we in deze tijd(en) kunnen omgaan met vakkennis en training!

De lancering van de nieuwe Bio-Peeling was eind januari bij de prachtige locatie van de fabrikant in het fort in Naarden. De vele enthousiaste schoonheidsspecialisten konden zich na de lancering inschrijven voor de Master Classes om zelf ook in hun salons te gaan werken met de nieuwe Bio-Peeling Earth & Floret. “We hadden voor maart en april al diverse master classes volgeboekt en voelden wel aan dat dit lastig zou gaan worden om live met een groep te doen. Maar wij hebben al sinds 2015 een volledig papierloos en online trainingssysteem waar we op afstand de kwaliteit kunnen bieden aan onze ambitieuze klanten”, legt Andreas Loizou, CEO van NEODERMA, uit. De fabrikant heeft door zijn internationale bedrijf al veel ervaring met werken, trainen en vergaderen op afstand en de software en het team was er klaar voor.

Kleine klas, aandacht voor iedereen

Gisteren was de eerste online MasterClass en dat was een succes met veel enthousiaste deelnemers. Loizou: “We hebben onze volledige dagtraining online kunnen geven met zowel een stuk theorie als een praktijkgedeelte met een model. De online trainingen houden we net als de live trainingen bewust met een beperkt aantal deelnemers. Door onze software kunnen deelnemers elkaar zien en direct vragen stellen aan de trainer en is er echt sprake van een kwalitatieve training zoals die ook offline zou zijn”. Het is natuurlijk voor de deelnemers een nieuwe ervaring om een hele dag achter je eigen scherm een training te volgen in plaats van op locatie, maar de deelnemers waren zeer tevreden. Ook de komende tijd zullen de Master Classes doorgang vinden via de digitale, interactieve Master Class van NEODERMA.

“Daarnaast zijn al onze protocollen, online trainingen en de webshop beschikbaar voor onze klanten. Normaal zijn onze online informatietools vooral handig, omdat schoonheidsspecialisten alles actueel en 24/7 tot hun beschikking hebben, waardoor ze hun eigen moment kunnen kiezen om dingen na te kijken en te trainen. Nu met alle restricties en het ontmoedigen van live sociaal contact, biedt het ook een mooie uitkomst”, realiseert Loizou zich.

De nieuwe Bio-Peeling Earth & Floret

Met de nieuwe Bio-Peeling Earth & Floret werken de algen en plant extracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens en striae. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid van bijvoorbeeld buik of armen. De nieuwe peelings kunnen dus op veel meer dan enkel het gezicht worden toegepast om huidverbetering te realiseren!

In plaats van het vurige branden dat normaal gesproken door de klant kan worden ervaren, is er met de nieuwe Bio-Peeling slechts sprake van een warmte tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren. Na de speciale NEODERMA training en aan de hand van heldere protocollen, kun je als specialist de twee varianten inzetten in een serie van behandelingen of een enkele behandeling met de peeling die het beste past bij de huidconditie en huidwens. Choose your skin!

 

Vrijblijvend aanmelden voor de online kennis en trainingen van NEODERMA kan via:https://neo.club/register. Neem contact  op met het NEODERMA-team voor meer informatie en data: europe@neoderma.com / +31 20 225 1202.

Older Post Newer Post