Complimentary Shipping & Samples Limited to €50

De nieuwe Bio-Peeling Earth & Floret


 

Queen of Peelings

De nieuwe Bio-Peeling van NEODERMA werd onlangs aangekondigd met als verrassend en zeer welkom element: een peeling zonder pijn! Begin 2020 zullen er echter niet 1, maar 2 nieuwe peelings worden gepresenteerd op vrijdag 31 januari in het NEODERMA experience center in Naarden. Lees meer over de prachtige werkstoffen in de innovatieve Bio-Peeling Earth Edition en de Bio-Peeling Floret Editions.

In de afgelopen jaren liet het deskundige ontwikkelteam van NEODERMA niets aan het toeval over. In de volledige nieuwe fabriek, welke voldoet aan de strengste eisen en waar de huidverbeterende productend van het premium beautymerk als enige op de wereld ‘airless' worden samengesteld, blijven alle ingrediënten en actieve werkstoffen op hun best. Wetenschappers, dermatologen en schoonheidsspecialisten waren intensief betrokken bij het samenstellen van de nieuwe Bio-Peeling. Juist door de combinatie van al deze kennis van de huid, huidproblemen en huidwensen, lanceert de fabrikant twee verschillende peelings die beide hun eigen kracht hebben én goed kunnen samenwerken.

Maak kennis met Earth & Floret

Met de nieuwe Bio-Peeling werken de algen en plant extracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens en striae. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid van bijvoorbeeld buik of armen. De nieuwe peelings kunnen dus op veel meer dan enkel het gezicht worden toegepast om huidverbetering te realiseren!

In plaats van het vurige branden dat normaal gesproken door de klant kan worden ervaren, is er met de nieuwe Bio-Peeling slechts sprake van een warmte tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren. Na de speciale NEODERMA training en aan de hand van heldere protocollen, kun je als specialist de twee varianten inzetten in een serie van behandelingen of een enkele behandeling met de peeling die het beste past bij de huidconditie en huidwens. Choose your skin!

Afhankelijk van de basisconditie van de huid van de klant, kun je een behandeltraject starten de meeste geschikte Bio-Peeling. De Earth Edition is bijvoorbeeld samengesteld met algen, die zorgen voor het verbeteren van de huid. De combinatie van van werkstoffen zoals Ascophyllum Nodosum (een voedend, revitaliserend en ontgiftend zeewier), Spirulina Maxima (hydrateert, beschermt en verbetert de vettige tot acné-gevoelige huid), Calendula Officinalis (als huidverzorgende werkstof vol antioxidanten) en Kamille Recutita (wat de huid kalmeert en verzacht) maken dat de Earth Edition wonderen verricht op de (aangedane) huid.

De Bio-Peeling Floret Edition heeft haar kracht liggen in de toepassing van diverse bloemen die het oplichtende effect van een stralende huid vergroten en energie geven. Net als de Earth Edition bevat de Bio-Peeling Ascophyllum Nodosum en Spirulina Maxima. Aanvullende werkstoffen zoals Kaolien (een zachte klei die water en olie uit de huid opneemt en deze grondig exfolieert), Zink oxide (wat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat), Calamine (een combinatie van Zink en IJzer oxide dat de geïrriteerde en jeukende huid ontlast) en Oryza Sativa (zetmeel van Aziatische rijst, hetgeen een langdurig matterend effect heeft en de vochtbalans in de huid reguleert), zorgen ervoor dat deze peeling zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Als schoonheidsspecialist kun je de Earth Edition en de Floret Edition in een behandelserie combineren voor de perfecte balans in regeneratie van de huid.

Save Your Seat!

Met #CleanBeauty en #VeganBeauty als statement voor 2020, biedt de nieuwe Bio-Peeling de kans om je salon een boost te geven met enthousiaste klanten. Nieuwe en bestaande klanten met diverse huidachtergronden en huidwensen zullen snel en pijnloos verbeteringen ervaren.

Werk je (nog) niet met NEODERMA als premium skincare merk? Kom op vrijdag 31 januari naar het NEODERMA experience center in Naarden om de nieuwe Bio-Peelings zelf te ervaren en kennis te maken met het inspirerende team. Werk je al met NEODERMA? Dan ontvang je nog een persoonlijke uitnodiging voor 31 januari, maar zet het alvast in de agenda zodat je als eerste ervaart hoe effectief next level #CleanBeauty en #VeganBeauty is!

Schone kunst & erfgoed

De effectieve, volledig natuurlijke werkstoffen in de nieuwe Bio-Peeling worden door NEODERMA op een eervolle manier gepresenteerd in een artistieke branding. Alsof je door een prachtig museum loopt, trekken de krachtige ingezoomde beelden met microlight de aandacht. In diverse tinten en met een donkere of lichtere achtergrond worden de algen, bloemen en andere plantenextracten gepresenteerd als schilderijen. Zie jij ze al hangen in je salon? Eyecatchers die meteen een prachtige aanleiding zijn om klanten te vertellen over de werkstoffen die zoveel goeds brengen in hun huid!

Author: Cathelijne Cras.

Registreer je makkelijk online: https://neo.club/register

 

Older Post Newer Post