Queen of Peelings

on September 20, 2020

De nieuwe Bio-Peeling komt eraan! 

Bijna dertig jaar geleden verraste het destijds nieuwe premium huidverzorgingsmerk NEODERMA de internationale beautywereld met een natuurlijke, doch zeer effectieve, Bio-Peeling. Deze Queen of Peelings openende de ogen voor de beautybranche welke mogelijkheden er zijn voor huidverbeterende behandelingen op basis van kruiden en plantenextracten. De Bio-Peeling is veganistisch en glutenvrij waarbij ze niet alleen de beautymarkt, maar ook de algemene sociale tendens ver vooruit waren. Het waren dan ook vooral de prachtige resultaten van de Bio-Peeling die de behandeling de nummer 1 peeling van de professionele beautybranche maakten.

Met dezelfde toewijding, vakkennis & wens voor een betere huid waarmee de fabrikant uit Cyprus begin jaren negentig de beautybranche betrad, hebben de wetenschappelijke Research & Development teams van NEODERMA gekeken naar verdere verbeteringen en mogelijkheden. Het resultaat: de nieuwe Bio-Peeling wordt begin 2020 op de markt gebracht. Net als de bestaande peeling, is het een zorgvuldige samenstelling van plantaardige ingrediënten, welke perfect als werkstoffen doordringen in de huid om deze te regenereren.

Echter, de grootste vernieuwing in de NEW Bio-Peeling beleeft de klant direct tijdens en na de behandeling. Net als dertig jaar geleden komt NEODERMA met een innovatie die niemand voor mogelijk hield en haar tijd vooruit is. Met de nieuwe Bio-Peeling bereik je namelijk het bekende en gewenste resultaat - zónder de pijn die een peeling normaal gesproken kenmerkt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, want wie mooi wil zijn, moet pijn lijden toch? NEODERMA bewijst met deze vernieuwde Bio-Peeling het tegendeel!

Choose your skin

Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn meer te lijden. De Bio-Peeling is dan ook de terechte koningin van het NEODERMA Cabin-Concept. De gespecialiseerde behandeling voor het regenereren van de gezichtshuid zorgt voor een instant oplossing voor een grauwe, doffe huid. Het exfoliëren van de huid is gebaseerd op algen en plantextracten welke de huid grondig opschonen en vernieuwen. Hierdoor verminderen ouderdomsvlekken en fijne lijntjes in het gezicht. In plaats van het vurige branden dat normaal gesproken door de klant kan worden ervaren, is er nu slechts sprake van een warmte tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren.

Er is een uitgebreid protocol waarmee schoonheidsspecialisten de beste resultaten bij diverse huidcondities realiseren. Na intensief reinigen en tonen, zorgt de Bio-Peeling voor het vernieuwen van de huid, waarna deze wordt gekalmeerd, voorzien van zuurstof en van bescherming tegen UV-stralen. Het resultaat van deze premium behandeling: een jonge, frisse en stralende huid. De Bio-Peeling valt binnen het NEODERMA Cabin-Concept en duurt circa zestig minuten. Het aantal sessies is afhankelijk van de huid en de huidconditie, waarbij het intensieve programma wekelijkse sessies bevat. Voor optimale resultaten kan de Bio-Peeling periodiek herhaald worden.

Anno 2020

De lancering van de nieuwe Queen of Peelings zal in begin 2020 zijn. NEODERMA houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen via de vakmedia en social kanalen. En natuurlijk via het speciale online Professionals Platform van de fabrikant, waar jij je als Beauty Professional kunt aansluiten voor allerhande vakinformatie en support. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen zich daar inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het hoogwaardige merk. Ook het onlangs gelanceerde Cabin-Concept en het Spa-Concept worden hier verder uitgelegd.

Registreer je makkelijk online: https://neo.club/register

 

BACK TO TOP

Your cart is empty.